ARKEA & ROMANTIIKKAA CD (2010)

 

Arkea & Romantiikaa

Täältä voitte käydä ostamassa ja lataamassa koko albumin 

www.digilabel.fi tai  yksittäisiä kappaleita ja myös soittoääneksi

 

VESA OLLINMÄEN DEBYYTTIALBUMI ON SAANUT MUKAVAN VASTAANOTON

 

Tomi Olli

 

Kauhavan Alahärmässä asustava pitkän linjan muusikko Vesa Ollinmäki julkaisi kesäkuun alussa kolmetoista kappaletta sisällään pitävän Arkea & Romantiikkaa –albumin. Rocksävytteisen popkokonaisuuden biisit käsittelevät ihmisille läheisiä asioita, sillä teksteissä paneudutaan muun muassa ihmissuhteiden iloihin ja suruihin. Vesa on itse säveltänyt kaikki albumin kappaleet sekä sanoittanut seitsemän. Lisäksi mukana on tekstejä Tupi Jääskeläiseltä, Kitta Hautasaarelta ja Jari Saloselta. Sovituksista vastaa Harri Pekkarinen, joka on myös soittanut kappaleiden kaikki instrumentit. Nauhoitukset tehtiin Studio Perägrammarissa Kinnulassa.

 

- Arkea & Romantiikkaa on kokonaisuus aitoa elämää. Uskonkin, että kappaleisiin on helppo samaistua. Keikkojen yhteydessä on tullut mukavaa palautetta, eli uusi albumi on otettu hyvin vastaan. Se onkin luonnollisesti todella tärkeää, sillä kuulijoiden näkemystä ei koskaan voi tietää etukäteen, Ollinmäki pohtii

 

Mukavasti radiosoittoa

 

Uusi albumi on otettu mainiosti vastaan radioissa ja esimerkiksi Olohuoneen ikkuna on Ylen Pohjanmaan Radion soittolistalla. Kappaleet ovat soineet myös muun muassa Kokkolan Radio 967 –kanavalla, Iskelmä Pohjanmaassa, Järviradiossa sekä Iskelmä TV Harju & Pöntisessä. Jari Salosen tekstittämä Heinäkuussa talviunta on soinut myös Radio Novassa. Lisäksi albumi rankattiin kesäkuussa sijalle kuusi Discopressin listalla.

- Tottakai tuntuu hyvältä, kun biisit soivat radiossa. Siitä voisi päätellä, että hommia on tehty oikein ja lopputulos on onnistunut. Olen levyn merkeissä myös tiiviisti tien päällä ja teen keikkoja niin yksin kuin Hannu Saarimäen kanssakin. Lisäksi soitamme satunnaisesti koko bändin keikkoja. Arkea & Romantiikkaa –albumin virallinen levynjulkaisuviikonloppu on ohjelmassa 23.-24.7. Pielavedellä Hotelli Restentissä, Ollinmäki vihjaa.

 

Uutta albumia on saatavana muun muassa Keskisen kyläkaupasta Tuurista sekä Seinäjoen Anttilasta ja Prismasta. Lisätietoja Vesan kuulumisista saa osoitteesta www.vesaollinmaki.fi sekä miehen facebook-sivustolta.

 

Kt. Vesa Ollinmäen uusi albumi käsittelee ihmisille läheisiä asioita. Keikkoja mies tekee lähes tuhannen esiintymisen kokemuksella. 

 

 Osta levy näistä alla olevista kaupoista!   Keikalta saa levyn  10€ hintaan! 
 
LEVY LADATTAVISSA NÄISTÄ DIGI KAUPOISTA:
 
MTV3 store download

 

LEVY OLLUT MYYNNISSÄ

Tuuri: Veljekset Keskisen kyläkauppa

Seinäjoki: Anttilan Top ten-levyosastolla, Prisma (Hyllykallio), Markun Musiikki
Kauhava: Kirjakauppa INFO
Alajärvi : Kanavan kevari (grilli)

Fanituoteshop.fi (verkkokauppa)
Nurkkashop (Biisinurkan verkkokauppa)

 

Tai tilaa cd Veskun levy 15 euron hintaan,

hintaan lisätään toimituskulut 5 euroa/levy = 15 € kpl

Tilaus tapahtuu sähköpostin kautta.

osoitteesta:ollinmaki@gmail.com

Kirjoitat vain viestiin yhteystietosi kappalemäärän ja puhelinnumeron,
niin saamme yhteyden jos tuote on tilapäisesti sattunut loppumaan.

 

Nyt levyjä on vielä saatavilla!

Levy lähtee heti postiin kun maksu näkyy tilillämme

Tilinumero ilmoitetaan myöhemmin tilausta tehdessänne